Beste Prijs Garantie
Book online Menu
  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Nederlands
image

Komt u vaak terug bij het New West Inn?

Neem contact op met onze reserveringsafdeling om te zien of u in aanmerking komt voor een korting op uw verblijf!

Loyalty korting
Loyalty korting

Tarieven

Tarieven

Wij bieden onze kamers aan tegen een tweetal tarieftypen.

  • Prepay & Save Tarief
  • Comfort Tarief


Geaccepteerde creditcards

  • Mastercard
  • VISA
  • AMEX


Toeristenbelasting

Al onze tarieven zijn inclusief 4% toeristenbelasting.

Wat is een creditcard garantie?

Wanneer u het Comfort tarief boekt kunt kosteloos annuleren of wijzigen. Dit kan tot 24 uur voor aankomstdatum. Om uw kamer vast te houden vragen we van u een creditcard garantie. Daarbij zetten we het bedrag van de eerste nacht vast. Dit noemen we autoriseren. Mocht u onverwachts niet komen opdagen zonder op tijd te annuleren, dan schrijven we dit bedrag alsnog van uw creditcard af.

Prepay & Save. Boek met korting

Ons Prepay & Save tarief is extra voordelig. In ruil voor de korting betaalt u vooruit en is wijzigen of annuleren niet mogelijk. Uiteraard slaapt u in dezelfde schone drie-sterren-kamers.

Na het bevestigen van uw reservering wordt uw creditcard voor het volledige bedrag belast. iDEAL betalingen worden binnenkort ook geaccepteerd.

Comfort tarief. Gratis wijzigen of annuleren

Tot 24 uur voor aankomst gratis annuleren of wijzigen kan met ons Comfort Tarief. Een prettige gedachte voor wie niet zeker is van aankomst of vertrekdatum. U betaalt uw verblijf bij inchecken. Dat kan per creditcard, betaalkaart of contant.

U kunt boeken met het afgeven van een creditcard garantie. Na boeken autoriseren we uw creditcard voor de eerste nacht, maar schrijven geen geld af. Komt u onverwachts niet opdagen, dan brengen we alleen het tarief van de eerste nacht in rekening.

Previous image Next image