Loyalty korting
New West Inn Hotel Amsterdam
Discount slider image

Loyalty korting

Komt u vaak terug bij het New West Inn?

Neem contact op met onze reserveringsafdeling om te zien of u in aanmerking komt voor een korting op uw verblijf!

  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Business

Airport Business Park Lijnden
Het Airport Business Park Lijnden bevindt zich langs de A9 en vlakbij Schiphol. Op dit bedrijventerrein zijn diverse bedrijven gevestigd en het is vanaf het New West Inn uitstekend te bereiken. Het New West Inn is dan ook de perfecte verblijfplaats als u bij het Airport Business Park Lijnden moet zijn. Kijk hier voor meer informatie over het Airport Business Park Lijnden.

World Fashion Centre
Het World Fashion Centre is het grootste modecentrum van Nederland. Er zitten zowel beginnende als bekende merken en het is vanaf het New West Inn goed te bereiken. Als u het World Fashion Centre wilt bezoeken, is het New West Inn een prima hotel om te verblijven. Kijk hier voor meer informatie over het World Fashion Centre.

World Trade Center (WTC)
Het World Trade Center (WTC) bevindt zich op de Amsterdamse Zuidas. Hier zijn meer dan 400 bedrijven gevestigd die vanaf Het New West Inn goed te bereiken zijn. Het New West Inn is dan ook een goede uitvalsbasis als u bij het World Trade Center (WTC) moet zijn. Kijk hier voor meer informatie over het World Trade Center (WTC).

RAI Congrescentrum
Het RAI Congrescentrum is het grootste congres- en beurscentrum van Nederland. Er vinden vele beurzen en congressen plaats zoals de IBC, de Aquatech, en de AutoRAI die alle zeer goed te bezoeken zijn vanaf Het New West Inn. Als u het RAI Congrescentrum wilt bezoeken is een verblijf in Het New West Inn een goede keus. Kijk hier voor meer informatie over het RAI Congrescentrum.