Loyalty korting
New West Inn Hotel Amsterdam
Discount slider image

Loyalty korting

Komt u vaak terug bij het New West Inn?

Neem contact op met onze reserveringsafdeling om te zien of u in aanmerking komt voor een korting op uw verblijf!

  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

In de buurt

Sloterpark
Het Sloterpark is een ruim park dat is gelegen rondom de Sloterplas. Het wordt veel gebruikt om te wandelen en te sporten, maar er vinden ook festivals plaats zoals bijvoorbeeld het Loveland Festival en het Sloterplas Festival. Het Sloterpark ligt vlakbij Het New West Inn. Hier vindt u meer informatie over wat er allemaal te doen is op en om de Sloterplas.

Winkelcentrum Osdorp
Winkelcentrum Osdorp is een heel divers winkelcentrum. Naast de grote winkelketens zijn hier ook vele kleine winkeltjes gevestigd. Op het Osdorpplein zit de Shoperade, een overdekt winkelcentrum en elke dinsdag is er markt. Winkelcentrum Osdorp ligt op loopafstand van het New West Inn.

Tuincentrum Osdorp
Tuincentrum Osdorp is een groot tuincentrum met een ruim assortiment. In het tuincentrum vindt u diverse binnen- en buitenplanten, maar ook gereedschap, sfeerartikelen en kerstartikelen. Tuincentrum Osdorp ligt vlakbij het New West Inn en is zeven dagen per week geopend.

De Molen van Sloten
De Molen van Sloten is een poldermolen die nog steeds in functie is. De molen is elke dag open voor publiek en ligt net als Het New West Inn in het westelijk gedeelte van Amsterdam. Naast de molen vindt u ook het Kuiperijmuseum. Kijk hiervoor meer informatie over de Molen van Sloten.

Theater De Meervaart
De Meervaart is een theater aan het Osdorpplein. Er vinden het hele jaar door voorstellingen plaats in verschillende genres als cabaret, dans, toneel en muziek. Theater De Meervaart is op loopafstand van het New West Inn gelegen.

Begraafplaats Westgaarde
Westgaarde is een is een crematorium en een begraafplaats. Het is een van de grootste begraafplaatsen van Nederland en zeer groen. Westgaarde bestaat uit verschillende onderdelen, waaronder een ‘Ajax-veldje’ waar een deel van de grasmat uit het oude Ajax-stadion De Meer ligt: speciaal voor fans van voetbalclub Ajax. Uitvaartpark Westgaarde ligt dichtbij het New West Inn.