Loyalty korting
New West Inn Hotel Amsterdam
Discount slider image

Loyalty korting

Komt u vaak terug bij het New West Inn?

Neem contact op met onze reserveringsafdeling om te zien of u in aanmerking komt voor een korting op uw verblijf!

  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Sport

Sloterparkbad
Het Sloterparkbad hoort bij Nederlands grootste zwemaccommodaties. Het zwembad bestaat uit verschillende baden en wordt voor uiteenlopende activiteiten gebruikt. Zo vinden er in het Sloterparkbad regelmatig nationale en internationale zwemwedstrijden plaats. Het zwembad heeft ook een ruim buitenterrein aan de Sloterplas en ligt vlakbij het New West Inn.

Sportpark Ookmeer
Sportpark Ookmeer is een zeer grote sportaccommodatie waar 19 sportverenigingen gevestigd zijn. Er worden vele sporten beoefend, waaronder atletiek, turnen, tennis, korfbal, softbal en voetbal. Ook staat er op Sportpark Ookmeer een klimmuur en is er een 9-holes golfbaan. Het New West Inn ligt vlak naast Sportpark Ookmeer.

Sportpark De Eendracht
Sportpark De Eendracht ligt net als het New West Inn in stadsdeel Nieuw-West. Ook op dit sportpark zijn vele sportclubs gevestigd waar onder andere de volgende sporten worden beoefend: rugby, handbal, beachvolleybal, voetbal, kaatsen en tennis. Op Sportpark De Eendracht worden het hele jaar door uiteenlopende activiteiten georganiseerd.

Watersportcentrum Sloterplas
Het Watersportcentrum Sloterplas ligt aan de Sloterplas en er is van alles te doen. Zo kunt u meedoen aan een van de vele activiteiten als zeilcursussen in verschillende boten en cursussen windsurfen. Het is ook mogelijk om zeilboten en surfplanken te huren en zelf de Sloterplas op te gaan. Watersportcentrum Sloterplas verhuurt daarnaast kano’s, mountainbikes, waterfietsen, fluisterboten en in-line skates. Het watersportcentrum is uitstekend te bereiken vanaf het New West Inn. Kijk hier voor meer informatie over Watersportcentrum Sloterplas.

Velodrome Amsterdam
Het Velodrome Amsterdam is een overdekte wielerbaan waar het hele jaar door vele activiteiten plaatsvinden. Er worden trainingen en clinics gegeven en een keer per jaar vindt de Zesdaagse van Amsterdam plaats. Tijdens de Zesdaagse van Amsterdam is de hele internationale top van het baanwielrennen in het Velodrome te bewonderen. Naast het baanwielrennen worden er in de hal ook evenementen als beurzen en congressen georganiseerd. Het Velodrome ligt net als het New West Inn in stadsdeel Nieuw-West en het hotel is dan ook een goede uitvalsbasis voor een bezoek aan het Velodrome.