Loyalty korting
New West Inn Hotel Amsterdam
Discount slider image

Loyalty korting

Komt u vaak terug bij het New West Inn?

Neem contact op met onze reserveringsafdeling om te zien of u in aanmerking komt voor een korting op uw verblijf!

  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Winkelen in Amsterdam

Winkelcentrum Osdorp
Vlakbij het New West Inn zijn veel winkels te vinden in Winkelcentrum Osdorp, maar in Amsterdam zijn natuurlijk meer plekken waar het goed shoppen is. De bekende winkelstraten zijn zeven dagen in de week geopend en goed te bereiken vanaf het New West Inn.

Kalverstraat
De Kalverstraat is een van de bekendste straten van Nederland. De straat waar vroeger werd gehandeld in koeien, ossen en kalveren is door de jaren heen uitgegroeid tot een hippe winkelstraat. Alle bekende winkelketens zijn hier vertegenwoordigd, maar er is ook plek voor kleinere zelfstandige winkels. Met tram 17 komt u gemakkelijk van het New West Inn naar de Kalverstaat.

Leidsestraat
De Leidsestraat ligt tussen het Koningsplein en het Leidseplein en is een drukke, gezellige winkelstraat. Naast de winkelende voetgangers, komen er ook trams door deze smalle straat. Dit zorgt voor een unieke Amsterdamse sfeer. De Leidsestraat is vanaf het New West Inn goed te bereiken.

Nieuwendijk
De Nieuwendijk is een van de oudste straten van Amsterdam. De straat begint vlakbij het Centraal Station en loopt door tot de Dam. Er zijn veel verschillende winkels te vinden en er hangt een gezellige sfeer. Met tram 17 kunt u vanaf het New West Inn direct naar de Nieuwendijk gaan.

PC Hooftstraat
De PC Hooftstraat is de chicste winkelstraat van Amsterdam. Deze straat zit vlakbij het Vondelpark en het Museumplein en er zitten winkels van de meest exclusieve merken. De PC Hooftstraat staat naast de chique winkels bekend om het publiek dat op deze winkels afkomt en de dure auto’s die voor de deur geparkeerd staan. Vanaf het New West Inn kunt u de PC Hooftstraat goed bereiken.

Markt
Naast deze winkelstraten zijn er in Amsterdam ook een aantal gezellige markten die zeker een bezoekje waard zijn, zoals bijvoorbeeld de Albert Cuyp Markt.